3.2 Alexander Bengtsson

Presentation

Alex Bengtsson är en av de drivande i EXPO. En sk antirasistisk stiftelse som egentligen är en privat åsiktspolis vars syfte är att bråka med Sverigedemokraterna. Med väldigt liten framgång kan tilläggas.

Så här ser Alexander Bengtsson ut:

alexb.ashxPåminner lite om Stephen Hawking.

Bakgrunden till Alex Bengtssons engagemang i EXPO och den sk antirasistiska rörelsen är att redan som trettonåring gick med i Vänsterpartiet . Hans kommunistiska agenda var alltså klarlagd redan då. Hans engagemang i den sk antirasismen är alltså bara en del av hans vänsterengagemang, en del av hans politiska agenda. Alexander Bengtsson vill införa kommunism. SD står i vägen. De har en annan åsikt, alltså är han mot dem.

 

*

1. Artiklar
2.Brev

a. Brev om föreläsning 27 april 2011

3. Böcker:

a. Sverigedemokraterna har fel
b. Positiv antirasism

4. Föreläsningar:

a. ABF 2010-3-17
b. Angered 2011-04-27
c. Stadsmuseet 2012-10-17

5. Insändare
6. Recensioner

a. Sverigedemokraterna har fel
b. Positiv antirasism

7. Övrigt

a. Alexander Bengtssons egen blogg
b. Informativ länk på Exponerat
c. Länk på Flashback

*

Till yttermera visso hade Alexander Bengtsson en svår barndom; han blev mobbad och utstött  pga sitt utseende och sina åsikter. De som mobbade Alexander var unga högerkillar som lyssnade på Ultima Thule. Svårigheterna i uppväxten gav honom en bitterhet och ett hat mot världen som sedan aldrig lämnat honom. En jämförelse kan göras med Josef Goebbles. En man som väldigt lite liknade de ariska, långa, blonda, stolta hjältar han gärna förde fram som idealtyper i den nazistiska propagandan. En av Sveriges främsta historiker, Peter Englund, skriver om bilden man får av Goebbles via hans dagböcker:

genom dagboksnoteringarna tonar det fram en fåfäng, självupptagen, manipulativ, människoföraktande och i grunden tom människa, som drivs framåt av sina misslyckaden och sitt lyte, en medfödd klumpfot – han hade inte sex med en kvinna förrän han var 33 år gammal. (källa)

På samma sätt kanaliserar Alexander Bengtsson sina svåra erfarenheter med att anklaga allt och alla för ”fascister”, ”rasister” och ”nazister”. Han är i grund och botten en mestadels tragisk människa, och i likhet med andra osäkra, svaga, ofullständiga människor svarar han på kritik med hånfullhet, överlägsenhet och förakt.

Här är några ytterligare bilder på hur Alex Bengtsson skulle se ut om hans ansikte var som det är, symmetriskt till höger och symmetriskt till vänster:alex-gimpad bild1alex-högersidan av ansiktetalex-vänstersidan av ansiktet

 

alla-tre ——————————————————————————————-

 

alexbengtsson1vanligalexbengtsson2högeralexbengtsson3vänsterEn del tror att Alexander Bengtsson har sjukdomen fetalt alkoholsyndrom, dvs att hans mamma drack under graviditeten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

argument mot vänsterextremism