3.2.3 Brev

Följande skickade jag gång på gång under åren 2011-2012 till tidningen EXPO för publicering. De har ännu inte svarat på brevet, eller publicerat det:

 

Alexander Bengtssons föreläste om Högerextremism på Blå Stället, Angered, 27 april 2011. Mot slutet av föreläsningen hånar Alexander Bengtsson Jimmie Åkesson, och talar om hur Åkesson inte arbetat utöver sin politiska verksamhet och nu är en av Sveriges högst betalda politiker. Själv undrar jag över Bengtssons arbetslivserfarenhet? (fråga 1) Är det en 26-årig världsveteran som berättar för oss om livet, eller en som inte har erfarenhet? Bengtssons enda arbetslivserfarenhet verkar vara professionell åsiktsmaskin för medieetablissemanget. Och detta förstås på skattebetalarnas bekostnad, ty Expo klarar lika lite av att försörja sig själv som de flesta andra vänsterprojekt. Bengtsson är lika vänstervriden som de flesta av sina kollegor i journalistkåren. Så vad har alltså Bengtsson gjort under sin karriär? På sin fina tidningsredaktion sitter Bengtsson och skriver samma åsikter om och om igen i artiklar, böcker, nätforum och föredrag. Jag uppmanar Bengtsson att komma ner från sitt elfenbenstorn för att se på den verklighet han är så mån om att beskriva. Har Alexander Bengtsson någonsin tagit med en mellanstadieklass till ett allmänt badhus och pratat med en badvaktmästare som berättar om skolklasser på besök där tjejerna ”knappt kan gå på toaletterna ensamma utan att riskera att bli våldtagna”? Vill du gissa etniciteten på förövarna, Bengtsson? (fråga 2)

Jag däremot är äkta vara, lika äkta som ett knäckebröd. Jag har arbetat i femton år som lärare i Göteborg med kranskommuner; från Gunnared i norr till Kungsbacka i söder; Mölndal, Haga, Linnéstaden, Vasastaden, Johanneberg, Munkebäck, Hisingen; på minst tjugo olika skolor och gymnasium runtom i hela staden; i centrum och periferin, i rika stadsdelar och fattiga, i stora och små, i problemområden och i högstatusskolor; och med alla sorters människor, invandrare och svenskar, fattiga och rika, vackra och fula, dumma och smarta; på alla nivåer: gymnasiet, högstadiet, mellanstadiet, lågstadiet, förskolan. Det jag har sett är den gemensamma faktorn: minst 80-90% av problemen i dagens skola orsakas av invandrare!

I hela den varierande mångfald av skolor jag varit på gäller att förövarna bakom nästan samtliga problem är invandrare! Vartenda problem på varenda skola; alltifrån ”småsaker” som klotter, skadegörelse, vandalisering, stölder, luntning, hela vägen upp till grova kriminella övergrepp: bötning, utpressning, misshandel, knivskärningar, överfall, gruppvåldtäkter, mordbrand och mord. Alexander Bengtssons prat om socioekonomiska orsaker till problem är helt enkelt falskt. (påstående/hävdande/anklagelse/fakta 1) Samma förhållande gäller de specialskolor där ynkliga sociopatslynglar, med ett uppförande som gör att de helt enkelt inte kan tillåtas vistas på vanliga skolor interneras. Även där kan man lätt räkna ett invandrarklientel på 60-70%. Allt fler skolor börjar förvandlas till dessa specialskolor, bara i större skala. Och överallt samma brist på handling: ingen gör något! Såtillvida man helt enkelt inte stänger ner hela skolor, vilket man gjort med inte mindre än tre skolor runtom i Göteborg, samtliga med en stor andel invandrare: Högsbo, Biskopsgården, Lövgärdesskolan. För om någon skulle säga det jag säger ovan ringer rektorn, eller en förälder, eller en reporter, efter Expo och ber dem skicka Alexander Bengtsson för att komma och föreläsa om den rätta värdegrunden och den rätta människosynen. Ingen vågar protestera för att inte bli uthängd, eller förföljd, som rasist och inte kallad att dela klubben Sveriges gemensamma värdegrund och inte har den av Expo godkända människosynen. (påstående 2)

Jag vet vad som sägs i lärarrum och vaktmästarbostäder när dörren är stängd och mikrofonen är avstängd. O ja, jag har hört saker som skulle få varenda ”antirasist” att baxna. Men när lärarna står upp i podiet och talar, eller när journalister lyssnar, eller när hjältarna från Expo är på besök för att upprepa sina floskler om ”värdegrund” och ”människosyn”, då talar ingen om den där enda eleven man mött under hela sin karriär, som var från Somalia och faktiskt var intelligent. Eller efter det senaste sexuella övervåldet som skett på skolan (”incidenten” som ni på Expo kallar det när det begås av invandrare (påstående 3)), då nickar ingen instämmande och uttalar sig om ”översexualiserade negerbarn”. Så mycket ger Sveriges lärarkår för det officiella pladdret om ”människosyn” och ”värdegrund”. Där har Janne Josefsson lite att göra! En del påstår att Sverige inte har en kultur. Det har vi och en av de riktigt dåliga delarna med denna kultur är konflikträdsla. Lägg ihop detta med rädslan för att bli offer så får vi dagens situation där kunskapsnivån i skolan sjunker som en sten. Offer för vad undrar någon? Offer för den veritabla konspiration som är etablissemangets media, i kollaboration med politiker och tjänstemän på varenda nivå i nämnder och styrelser. Lägg sedan till professionella stöt-trupper som Expo, AFA och deras gelikar vilka bedriver uthängningar, utfrysningar, förföljelser, hatkampanjer och ren terror mot dem som vågar ha fel åsikter. (påstående 4)

Alexander Bengtsson berättar i en intervju om hur han mobbades i skolan. Det är min fullständiga övertygelse att Alexander Bengtssons osunda fixering vid SD och hela hans verksamhet handlar om att bekämpa sina egna demoner och trauman genom att slå tillbaka mot just dessa rednecks, raggare och bonnläppar. (påstående 5) Bitterheten i Bengtssons liv lyser igenom i hånet mot Jimmie Åkessons lön. Bengtsson är besviken över att han själv inte kan klämma fram högre lön ur skattebetalarna, trots att han har en så mycket ädlare värdegrund och människosyn. Lika bittert är hånet mot den omtyckte, uppskattade och beundrade TV-personligheten och nöjesprofilen Bert Karlsson. Det Bengtsson säger i sitt hån är ingenting annat än att han vill byta plats med Karlsson, att få skratta med en miljon TV-tittare istället för att inse att han och hans Expo, efter femton år och outtömliga resurser från staten varken lyckats skrämma folket till att rösta rätt eller ens hålla käften. (påstående 6) I själva verket är ju hela den ”antirasistiska” kampen ingenting annat än ett tjugofem år långt misslyckande, vilket senast bevisades för hundrade gången då Sannfinländarna kom in i Finlands riksdag. Tiotals miljoner över hela Europa ser faran i islamisering och ökad social oro. Vad är orsaken till Expos misslyckande enligt dem själva? Som vanligt saknar de självinsikt och skyller allt på regeringar och kapitalet; det är alltid någon annans fel. Men en lära som förklarar allt förklarar ingenting, och eftersom Bengtsson med flera anser sig förklara alla problem med socioekonomiska strukturer kan de inte nå någon lösning. Ett underhållande bevis på att Alexander Bengtsson och den s.k. ”antirasistiska” rörelsen har fel när de skyller alla problem på social miljö, är den danska polisens offentliga påstående att kriminaliteten bland invandrare beror på inavel! (påstående 7) Vad ger ni mig för det?

http://www.dansk-politi.dk/Page-635.aspx?id=635&ProductID=PROD740&PID=4238

Likt autistiska papegojor upprepar den s.k. antirasistiska rörelsen samma mantra om människosyn, värdegrund, legitimering, kollektiv skuldbeläggning, vi och dem tänkande. Tack vare deras arbete har problemen som orsakats av invandringen fått samma status i det svenska samhället som sexualiteten i det viktorianska: alla vet att det finns, alla tänker på det, men ingen pratar om det. Man sopar det under mattan, rensar bort det ur tidningar och TV, man osynliggör, isolerar eller helt enkelt förföljer de som försöker ställa frågor. Bluffen har fungerat förvånansvärt bra. Ännu idag kan ingen tillåtas tala fritt, men fasaden har fått sprickor: inte bara stöds nya tankar av hundratusentals i Sverige. Vi ser nya medier, nya artiklar, nya böcker och även offentliga personer som vågar ta bladet från munnen. Redan idag är en stor del av dem som varnar homosexuella och judar; förr eller senare kommer även tongivande kvinnokämpar att våga vägra kalla dem som förespråkar sharialagar, kvinnlig underkastelse, homofobi och antisemitism för ”kamrat”. Den dagen, Alexander Bengtsson, den dagen har du och din rörelse förlorat.

Undertecknat: En biffig kille med texten I am a motherfucker på ryggen

PS: skriver detta för publicering i Expo, inte som privat diskussion mellan två personer; några i publiken vid föreläsningen ville ha debatt. OK, då debatteras så alla får läsa.

PPS: lägger in ”fråga #” att svara på samt ”påstående #” att bemöta, ehuru jag inte har stort hopp om att du gör det; vissa frågor/påståenden upprepas i olika former.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

argument mot vänsterextremism