Brev

Från:urverksapelsin@spray.se Datum: 16/5/2011 11:00:30 AM
Till: lisa.bjurwald@gmail.com

Hej!

Du har tydligen kommit ut med en ny bok kallad Europas skam, om rasismen i Europa. Jag skulle kunna ställa många frågor till dig och göra många invändningar, men nöjer mig med denna med ett exempel ur skönlitteraturen (obs att jag vet att det är ett fiktivt exempel, men den sorters händelser händer ofta ändå i verkligheten) : Du, och dina kollegor i EXPO, den antirasistiska rörelsen, mfl. Vill alltså stoppa rasismen. I Frankrikes mest kände och omtalade författare Michel Houellebecqs bok Plattform beskrivs hur en kvinna tar tunnelbanan, metron, hem en kväll efter att har arbetat till sent på kvällen på företaget som ligger i en invandrartät förort till Paris.

Ett gäng negrer stiger på. Jag skall inte berätta vad de gör med henne. Det gör Houellebecq så bra själv (s175-176). Det är ju hans specialitet. Det enda jag säger är att poliserna som hittar henne är förvånade över att hon fortfarande är vid liv och att hon inte utsatts för den afrikanska traditionen med fistulering (numera vanlig även i Europa efter invandring av afrikaner). Kvinnan blir senare omplacerade på sin arbetsplats b.la. för att ”sedan det där hände har hon fått en tendens till rasistiska reaktioner” (s178).

Min fråga är alltså: vad vill du, Expo och den antirasistiska rörelsen göra med en kvinna som har upplevt detta och som ”fått en tendens till rasistiska reaktioner”? 

Ni i den s.k. antirasistiska kampen är alltid så angelägna att attackera rasismen så länge den kommer från vita, heterosexuella män, men här rör det sig om en kvinna. Ni i den s.k. antirasistiska kampen är alltid likgiltiga inför offren för massinvandring och kulturberikning. Jag undrar därför hur ni ställer er till den s.k. antirasistiska kampen när motsatta åsikter förs fram av ett offer. Normalt sett brukar ni inte räkna med deras existens.

Så vad vill du göra för att stoppa kvinnan ifråga? Avsked? Fängelse? Yttrandeförbud? Bara förslag, jag vill inte skriva er på näsan. Berätta bara vad ni tycker. Orsaken till att jag är intressera är för att jag vill veta vad som tex skulle hända på din egen arbetsplats.

Hälsningar

NN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

argument mot vänsterextremism